Onko sinulla omia muistoja tästä kisasta? Jaa ne meidän kaikkien kanssa.

Voidaksesi kommentoida artikkelia, kirjaudu sisään palveluun. Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia, rekisteröidy.

sumbam 900

03-03-2011 klo 11:28

Osallistuin ko ralliin sumpeam 900 ryhmä 1. Muistan hyvin Arin ajon koska minulla on kyseisen kilpailun tuokset tallessa .Eka ek oli Puijon hyppyrimäen montussa Arin sijoitus oli toinen nopein oli Paavo Syrjä Volvo 142. Oma sijoitus oli 32 olihan se ensimmäinen rallini. Kakkos pätkän Voitti Reino Järvenpää Cooper s Arin sijoitus oli 3.Omaani paransin kymmenen sijaa. Sitten kolmosela Nopein oli Pikkuhookana Markku se ajettiin jossain Tuusniemen alueella se koitui Arin kohtalosi kun Opeli meni nurin heinäpeltoon ja kisa jäi kesken . Samalla pätkällä nopea Cooper mies Järvenpään auto paloi ja edassä oli keskeytys.Oma kisani parani loppuakohti sijoitukset paranivat niin että viimeiselle päkäle ajoin kymmenen sekunnin pohjat luokassa . Alle 1000 luokan voitti Tapio Sahari Sumbeam 900 ryhmä 2 toinen oli Jouko Hollo Skoda 1000 MB ryhmä 2 itse oiln kolmas Sumbeam 900 ryhmä 1 autolla jossa oli siihen aikaan huimat 55 hv:n tehot.

Kirjoittanut: stara-47